Binnenkort een belangrijk project of klein event voor je collega’s of medewerkers? Ben je op zoek naar een goede vergaderruimte voor een groepspresentatie of om gewoon even met je team uit de dagelijkse hectiek te ontsnappen zodat er misschien nieuwe ideeën binnenstromen?

 

Neem eens een kijkje bij: https://www.vonk360.nl/vergaderlocaties-midden-nederland/.

Hier bieden ze ruime en innovatieve vergaderruimtes aan voor tussen de twee en honderd mensen. Ieder bedrijf is anders, qua grootte maar ook qua wensen als het gaat om een vergaderruimte. Daarom zijn er een paar punten die je helpen eerder de perfecte ruimte te kunnen vinden voor jouw aankomende gebeurtenis.

 

  • Bereikbaarheid: moet de locatie dichtbij zijn? Of mag het ook wat verder weg? Voor de bereikbaarheid is een vergaderruimte aan de snelweg altijd beter.
  • Ligging van de vergaderruimte: Heb je niet liever een bosrijke omgeving om de rust te stimuleren? Dit soort zaken zijn belangrijk om in het voren over na te denken.
  • Sfeer en beleving: ga een keer langs om wat sfeer te proeven. Misschien kan u wel een paar uur ‘proefwerken’ in de vergaderruimte om alvast sfeer te proeven.
  • Faciliteiten: is er bijvoorbeeld een catering aanwezig in het gebouw? Zijn er hotels in de buurt waar een eventuele overnachting gedaan kan worden als er meerdere vergaderingen achter elkaar worden gegeven?

 

Omdat extern vergaderen steeds populairder wordt is de gouden tip om ergens op tijd te reserveren: zo ben je altijd verzekerd van de beste plek! Denk tot slot ook altijd aan de elektronische voorzieningen van de plek, zoals een beamer en genoeg stopcontacten. Dus de algemene voorzieningen op een rij: sanitair, eetvoorziening, Wi-Fi en stroompunten. Het contract wat wordt opgesteld moet wel altijd op papier en dus niet alleen mondeling, dit kan verwarring voorkomen over de prijsafspraak.