Juridisch advies op een eerlijke en helder wijze

Voor eerlijk en helder juridisch advies kunt u rekenen op Precise and Wise! Tijdens een kennismakingsgesprek krijgt u van ons een eerste gratis advies. Vervolgens zal een van onze juristen u bijstaan tijdens alle stappen van de rechtshulp. Of het nu om advies geven of het oplossen van conflicten gaat, ons uitgangspunt is altijd de menselijke maat. Wij weten dat u baat heeft bij dat accuraatheid en snelheid. Beide staan daarom bij ons op nummer 1!

Bij juridische advies hoeft u niet direct te denken aan conflicten en rechtszaken. Ook voor juridische documenten kunt u bij ons aankloppen. Wij stellen freelancecontracten, samenlevingsovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten en samenwerkingsovereenkomsten op. Ook controleren we bestaande contracten. In het geval van een geschil is een rechtszaak een uiterste middel. Soms blijkt een brief afdoende. In een ander geval kan een aantal bemiddelingsgesprekken een einde maken aan slepende kwesties. Maar als een gerechtelijke procedure de enige weg is, dan leggen wij die graag samen met u af. Wij hebben jarenlange ervaring in procederen en kennen de zogenoemde klappen van de zweep!

 

Grote expertise op het gebied van arbeidsrecht

Gezien de huidige arbeidsmarkt is arbeidsrecht erg actueel. Veel mensen hebben of krijgen er mee te maken. Speelt bij u een van de volgende zaken, neem gerust contact met ons op. Wij komen snel voor u in actie. Een dreigend ontslag, een geschil over het ontslag of de ontslagvergoeding, een conflict over een contract of bepaalde voorwaarden in het contract. In alle gevallen zullen we u van het enig juiste juridische advies voorzien en u voor 100% bijstaan.

 

Heeft u behoefte aan eerlijk juridisch advies, voor een scherpe prijs? Neem nu contact met ons op en wij komen direct voor u in actie.

 

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

 

Meer informatie:
Bezoek onze website: www.preciseandwise.nl