Ik hou van mooi ondergoed en koop daarom ook heel veel lingerie en ondergoed. Sinds er nu internet is doe ik veel van mijn boodschappen online. Online lingerie kopen is iets dat vooral de afgelopen jaren heel erg bekend is geworden. Ik ging altijd naar H&M of Hunkemuller om mijn lingerie te kopen, het was zo erg dat de dames in die winkels me gewoon al kenden en wisten precies wat ik kwam zoeken als ik in de winkel stapte.

 

Maar al vanaf de eerste internet webshop was ik verslaafd geraakt aan online ondergoed kopen. Online kopen heeft z’n voor en nadelen. Zo kocht ik de eerste keer een te grote BH was zo teleurgesteld want ik had echt erop gewacht en kon al helemaal niet wachten tot het arriveerde eenmaal aangekomen was het zeker wel 4 maten te groot. Om eerlijk te zijn vond ik het best komisch, maar eerlijk gezegd, Amerikaanse maten verschillen hemels breed met de Nederlandse maten. Gelukkig kan ik nu wel de juiste maat uitzoeken en kopen.

 

Het begon allemaal toen ik een keertje toevallig online aan het facebooken was, er kwam plots zo een bericht langs met een advertentie erin voor ondergoed. Ik was even verrast en dacht hmm even kijken, dus ik ging door naar de website in kwestie Toen bleek dat je de lingerie kon bestellen was ik helemaal verkocht want dat is precies wat ik zocht. Nu hoef ik lekker niet meer uit huis, maar kan ik gewoon online mijn lingerie bestellen. En geloof me ik ga helemaal los. Ik vond zo een leuke catsuit bij een online shop maar hij was helemaal van doorkijk materiaal. Wel leuk echt super leuk dus ik bestelde hem en ik hoef niet te vertellen hoe het is gegaan die avond in mijn slaap kamer met manlief.

 

Tot voor kort had ondergoed echt alleen maar een praktische functie en werd dan ook echt daarvoor gebruikt. Maar sinds kort is ondergoed ook een andere betekenis gaan hebben. Vroeger waren de dames onderbroeken bijvoorbeeld behoorlijk bedekend, maar nu laten ze veel te wensen over en niks aan toeval toe. Je hebt zoveel mooi dames ondergoed dat je soms niet eens weet wat je moet bestellen. Lingerie is nu meer een mode accesoire en meestal wordt het gecombineerd met de outfit zelf. Mannen kunnen er maar geen genoeg van krijgen om naar vrouwen met sexy lingerie te kijken en vrouwen op hun beurt zijn ook steeds in de verleiding nieuwe en sexy lingerie te kopen. Zo heb je ook de mooie items die echt een lust zijn voor de ogen, als je zoiets aandoet bij de eerste date is de 2e bijna zeker gegarandeerd. Sexy lingerie online kopen is zeker wel de moeite waard, vooral als je eenmaal gewend bent geraakt aan het gemak van online shoppen.