Metaalketen is een metaalhandel in hengelo. Metaalketen verkoopt aan particulieren en aan bedrijven. Aangezien er meer verkocht wordt aan bedrijven, wordt metaalketen vaak een groothandel genoemd. Ze verkopen niet alleen metalen, maar denken ook met de klant mee. Zo maken ze klantprofielen op maat en adviseren ze u indien u dat verlangt. Zo heeft u niet alleen het metaal dat u nodig had, maar ook de nodige informatie over het materiaal en het gebruik er van.

 

Eén van de materialen die Metaalketen veel verkoopt, is RVS. RVS staat voor roestvrijstaal. De RVS platen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende soorten. De verschillen in de platen zijn bijvoorbeeld het uiterlijk, de behandeling of de samenstelling. De buizen van RVS zijn in zoveel verschillende groottes te verkrijgen, dat ik ze niet allemaal kan opnoemen. Daarnaast kunnen ze meer leveren dan ze alleen op voorraad hebben. Waarschijnlijk kunnen ze ook de buis leveren waar u naar op zoek bent.
Tot slot verkoopt Metaalketen RVS profielen. Ook hierin zijn verschillende samenstellingen en groottes mogelijk. Mocht u meer informatie willen over de RVS producten en het leveren er van, dan kunt u terecht op de site van metaalketen en kunt u contact opnemen.