De Nederlandse tuin kent een nieuw fenomeen dat over is komen waaien van de strandpaveljoens aan de rand van het land. Tuinmeubels van steigerhout worden meer en meer verkocht. Het robuuste uiterlijk en het hout dat mooier wordt als het een tijdje buiten heeft gestaan spreekt veel mensen wel aan. Daarnaast is de onderhoud voor een tuinmeubel van steigerhout niet zo veel werk. De meubels zijn makkelijker schoon te maken dan andere tuinmeubels en ze kunnen tegen een stootje.

 

steigerhouten meubelen maken

Wel wordt er geadviseerd om de meubels van steigerhout te behandelen met steigerhoutbeits. De steigerhoutbeits zorgt voor een extra laagje dat het hout beschermt tegen beschadegingen. Zo kan uw steigenhouten tuinmeubel nog langer mee. De combinatie van de tuinmeubels en steigerhoutbeits zal ervoor zorgen dat u weinig zorgen zal hebben aan uw tuinmeubels.

 

De beits komt voor in verscheidene soorten. Van wit tot antraciet, van grijs tot naturel. Ook kun je de steigerhoutbeits gebruiken op andere zachtere houtsoorten. Mocht u meer willen weten over de steigerhoutbeits, bekijk dan de website van Onderhouders.nl.